Skip to main content

Hva det betyr

Legitimasjonen ble gjenkjent, men er tilbakekalt. Tilbakekalling er permanent: en tilbakekalt legitimasjon kan aldri mer brukes til å autentisere forespørsler.

Hva du bør gjøre

  • Opprett en ny legitimasjon i Developer Hub, og distribuer den hemmelige nøkkelen til integrasjonen din.
  • Hvis du ikke forventet at denne legitimasjonen skulle bli tilbakekalt, bør du kontakte administratorene i organisasjonen din – nøkler tilbakekalles vanligvis når de ikke lenger er nødvendige, eller når de kan ha blitt eksponert.
  • Ikke forsøk på nytt med den tilbakekalte legitimasjonen – resultatet vil ikke endre seg.