Skip to main content

Co to znamená

Přihlašovací údaje byly rozpoznány, ale byly zrušeny. Zrušení je trvalé: zrušené přihlašovací údaje již nikdy nelze použít k ověření požadavků.

Co dělat

  • Vytvořte v Developer Hubu nové přihlašovací údaje a jejich tajný klíč nasaďte do své integrace.
  • Pokud jste zrušení těchto přihlašovacích údajů nečekali, obraťte se na správce své organizace – klíče se obvykle ruší, když již nejsou potřeba nebo mohly být vyzrazeny.
  • Nezkoušejte požadavek opakovat se zrušenými přihlašovacími údaji – výsledek se nezmění.