Skip to main content

Ce înseamnă

Credențialul a fost recunoscut, dar a fost revocat. Revocarea este permanentă: un credențial revocat nu mai poate autentifica niciodată cereri.

Ce trebuie să faceți

  • Creați un credențial nou în Developer Hub și implementați secretul acestuia în integrarea dvs.
  • Dacă nu vă așteptați ca acest credențial să fie revocat, verificați cu administratorii organizației dvs. — cheile sunt revocate, de regulă, atunci când nu mai sunt necesare sau când este posibil să fi fost expuse.
  • Nu reîncercați cu credențialul revocat — rezultatul nu se va schimba.