Skip to main content

Hvad det betyder

Legitimationsoplysningerne blev genkendt, men er blevet tilbagekaldt. Tilbagekaldelsen er permanent: Tilbagekaldte legitimationsoplysninger kan aldrig mere bruges til at godkende forespørgsler.

Hvad du skal gøre

  • Opret nye legitimationsoplysninger i Developer Hub, og implementér den tilhørende hemmelighed i din integration.
  • Hvis du ikke havde forventet, at disse legitimationsoplysninger ville blive tilbagekaldt, bør du kontakte din organisations administratorer – nøgler tilbagekaldes typisk, når de ikke længere er nødvendige, eller hvis de kan være blevet kompromitteret.
  • Forsøg ikke igen med de tilbagekaldte legitimationsoplysninger – resultatet vil ikke ændre sig.